הסדנה הייחודית שלנו מאפשרת לטרנד הפופולרי של בישול ואוכל להיות הגורם המחבר בין המוטיבציה והאחדות בין הצוותים.
אנו מקיימים בן המשתתפים דינמיקות בתקשורת אישית וקבוצתית, אתגרי תכנון וניהול זמנים נכון הנאה, וכיף! בתוך כך מתאפשרת חוויה קלילה בה המשתתפים חווים על עצמם תחושה של יצירת מרקם חברתי חדש, וחיבור לעמיתים. ובחוויה הזו מתקיימת בסופו של דבר ארוחה טעימה לכולם.
עם מה תצאו מהסדנה:
- פיתוח מיומנות בעבודת צוות
- עידוד חתירה למטרה
- קבלת כלים להתמודדות עם הובלת תהליכים
- חיזוק האמונה העצמית ותחושת המסוגלות
- יצירת אחריות אישית
- חיזוק יכולת עמידה בזמנים
- הנאה עצומה מהארוחה, המלווה בסיפוק גדול
איך הסדנה מתנהלת?
בסדנה לצוותי פעילי החברה, מינימום של המשתתפים הנרדש הוא 30 משתתפים, כל הסדנה אורכת כ1.5 שעות, את הסדנה אפשר לקיים בחוץ כמו במגרש או באולם ספורט. נפתח בפרזנטציה, נסביר על המשימה ולבסוף סיכום וארוחה מפנקת משותפת.
אנחנו אחראים!
איתנו לא תצטרכו לדאוג, אנחנו מביאים את הציוד והמזון (ללא שתייה)
הציוד שאתם צריכים לספק – נקודות חיבור לחשמל, שולחנות ומפות אל-בד בצבעים שונים לכמות הקבוצות.
ישנה אופציה לסדנה צמחונית או איטלקית (אנחנו לא עובדים עם דגים או בשר).
גלריית תמונות









מנהיגות בבישול – לחברות ואירגונים ממשלתיים
סדנאות מנהיגות בבישול לפעילי חברות מהסוג שעליהן אנו מדברים לא נועדו על מנת ללמד אתכם לבשל. נכון, אולי תלמדו כמה דברים ואולי תתנסו במאכלים חדשים, אך זהו רק ערך שולי לעומת הערך האמתי המסתתר בסדנאות הללו. סדנאות בישול הן חוויה מהנה ומעשירה היכולה לחזק את המשתתפים גם ברמת הפרט וגם ברמת הקבוצה. לצד הפעילות המהנה מפיקים מהן ערך מוסף של חיזוק עבודת הצוות, המסוגלות האישית וחבילה שלמה של תכונות דינמיקה בתקשורת אישית וקבוצתית, ואתגרי תכנון וניהול זמנים נכון, חיזוק תכונות אלו הוא דבר בעל ערך לכל אדם, ומעניקות ערך רב, גם בחיינו הפרטיים וגם במקומות העבודה. הם מביאים לנו ערך רב בכל תקשורת עם אנשים ובכל צעד שאנחנו עושים.
אבל איך כל זה קשור לסדנאות מנהיגות בבישול לפעילי חברות? לכאן נכנסת לתמונה חברת שרביט מנהיגות העוסקת בסדנאות פיתוח חוויות ערכיות ומביאה איתה דרכים יצירתיות של לימוד באמצעות חוויה. החברה בנתה קונספט ייחודי שהוא גם טרנדי ומהנה, אך גם מאפשר להפיק ערך מוסף באמצעות חיזוק וערכים יקרי ערך.
סדנאות אוכל לפעילי החברה מוציאים את המשתתפים מסביבת העבודה המוכרת ולוקחות אותם אל פעילות מהנה בחוץ. פעילות בה התפקידים הרשמיים במקומות העבודה לא משחקים תפקיד. כאן כל אחד יכול לבטא את כישוריו ויכולותיו האישיות, ולתרום לעבודת הצוות.
במהלך הסדנה המשתתפים יכינו ארוחה נהדרת וזו תהיה חוויה ממנה כולם ייהנו. אך הסדנה בנויה כמשימה קבוצתית המוגבלת בזמן. ולצורך עמידה באתגרים על כולם לשלב ידיים ולעבוד בשיתוף פעולה. כל אחד יתרום את חלקו למען השגת המטרה. דבר שיהפוך לחוויה מגבשת הממחישה יותר
מכל את כוחו של שיתוף הפעולה.
הסדנה אולי מוגדרת כסדנת מנהיגות בבישול, אך למעשה זוהי סדנה שמטרותיה הן פיתוח אסרטיביות, בניית כישורים חברתיים, טיפוח עבודת צוות, עידוד חתירה למטרה, יצירת אחריות אישית ותכנון ניהול זמנים נכון. היכולות הללו באות לידי ביטוי בסדנה נעימה וחווייתית, סדנה שנוכל לכנות אותה תמימה. אך אם ניקח את היכולות הללו לקונטקסט אחר, וזוהי בדיוק המטרה, נוכל להבין שאלו הן היכולות שאנו רוצים לראות בחיינו ובמקומות העבודה.
איננו רוצים שהמשתתפים ייקחו עט ונייר ויתחילו לרשום לעצמם כמה הדברים הללו חשובים. אנו רוצים שייהנו מהחוויה עצמה ויגזרו את הקופון. ההשתתפות בסדנה תשפר להם את החשיבה היצירתית. תביא לידי ביטוי כישורים שונים שלא בהכרח באים לידי ביטוי בחיי היום יום, ותחדד אותם. תאפשר להם להתנסות בהובלת תהליכים ותקשורת בין אישית. וכאשר זה קורה, זוכים בהעלאת הביטחון העצמי ותחושת המסוגלות האישית. התועלות של הסדנה אינן מסתכמות אך ורק בהנאה שהיא מעניקה למשתתפים, הם ייקחו ממנה הרבה דברים להמשך!